Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3

Код:724429
Очікується
Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3 фото
Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3 фото
Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3 фото
Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3 фото
Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Цілодобова надійна охорона

Xiaomi Smart Doorbell 3 уважно спостерігає за вашими дверима та входом до будинку, надаючи вам можливість моніторити ситуацію в режимі реального часу. Оснащений сучасною оптикою та інфрачервоними сенсорами, дзвінок забезпечує цілодобове спостереження та надчітке відео 2К, а технологія розпізнавання людського тіла на основі ШІ за частки секунди ідентифікує, що у вас відвідувач. Якщо хтось наблизиться до дверей, активується функція стеження, і ви відразу отримаєте повідомлення на свій смартфон.

Слідкуйте за своїми дверима

З розумним дверним дзвінком Xiaomi Smart Doorbell 3 ви можете в будь-який час і в будь-якому місці дізнатися, що відбувається перед вхідними дверима у ваш будинок. Завдяки віддаленому перегляду через смартфон ви забезпечені чітким панорамним оглядом області перед входом із кутами огляду по вертикалі 107° та по горизонталі 180°.

Двосторонній аудіозв'язок

Якщо хтось дзвонить у двері, а ви не готові приймати відвідувачів, то можна поговорити з тими, хто прийшов, за допомогою свого смартфона, не відчиняючи двері. Функція зміни голосу допоможе зберегти конфіденційність.

Ваша відповідь готова заздалегідь

Запишіть вітальне повідомлення, і щоразу, коли кнопка дзвінка буде натиснута, відвідувачі почують його автоматичне відтворення.

Чітке нічне відео

Навіть при поганому освітленні або зовсім без нього ваш розумний дзвінок Xiaomi Smart Doorbell 3 зніме чітке та зручне для сприйняття відео. 4 вбудовані інфрачервоні джерела світла з довжиною хвилі 940 нм дозволяють легко ідентифікувати людину, що підійшла до ваших дверей, навіть у темряві.

Збільшена автономність

Дзвінок Xiaomi Smart Doorbell 3 має наднизьке енергоспоживання. Тому заряду вбудованої літієвої батареї ємністю 5200 мАгод вистачить більш ніж на 4 місяці. А це означає, що заряджати батарею знадобиться не частіше ніж 3 рази на рік. Зарядний порт USB Type-C максимально спрощує процес заряджання.

Зберігання відео

Безкоштовне хмарне сховище зберігає записи протягом 72 годин. А це означає, що вам не потрібні будуть картки пам'яті та додаткові підписки на платні послуги. Уся актуальна інформація знаходиться у швидкому доступі до 3-х днів.

Гучний динамік

Навіть під час галасливої ​​вечірки ви не пропустите приходу нових гостей. Потужний динамік голосно повідомить вас про відвідувачів. Ви можете регулювати гучність динаміка, вибираючи один із чотирьох рівнів гучності. А режим "Не турбувати" допоможе вам виспатися недільного ранку.

Захист від пошкоджень

Якщо дверний дзвінок визначає, що його намагаються зняти, він автоматично починає запис того, що відбувається, включає сигнал тривоги та надсилає повідомлення на ваш смартфон.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою

Розумний відеодзвінок

Кількість камер
Додаткові характеристики

Характеристики розумного дзвінка: номінальна потужність 5В2А; бездротовий зв'язок: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 ГГц, радіочастота 433 МГц; інфрачервоне світло: інфрачервоне світло 940 нм; аудіо система: двосторонні голосові дзвінки; сховище: хмарне сховище; температура зарядки: від 0 ° С до 45 ° С; робоча температура: від -10 ° C до 45 ° C; робоча вологість: від 10% до 90% відносної вологості, без конденсації; Характеристики дзвінка: номінальна потужність: 5В11А; бездротовий зв'язок: RF 433 МГц (тільки прийом); робоча температура: від 0 ° С до 45 ° С; робоча вологість: від 10% до 90% відносної вологості, без конденсації

Функції та можливості

Поворотна камера

Ні

Кольорова зйомка

Так

Нічний режим

Так

Wi-Fi

Так

Живлення

Ємність акумулятора 5200 мАгод

Аудіо

Мікрофон

Так

Взаємодія зі смартфоном

Взаємодія зі смартфоном

Так

Габарити і вага

Габарити

128 х 60 х 23,5 мм (розумний дзвінок); 60 х 60 х 39,6 мм (дзвінок)

Колір
Комплектація

Розумний дверний дзвінок; Дзвінок; Зарядний кабель Type-C; Монтажна база; Знімний штифт; Гвинти; Інструкція; Гарантійний талон

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Розумний дзвінок Xiaomi SmartDoorbell 3