Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді1

Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray)

Код:724360
Немає в наявності
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) video preview
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) фото
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) фото
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) фото
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) фото
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) фото
Xiaomi Pad 6 6/128GB (Gravity Gray) фото
cashback iconКешбек 149 ₴
14 999
Колір
Blue фото
Champagne фото
Gray фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робить все краще

Неймовірно тонкий. Суцільнометалевий корпус

Xiaomi Pad 6 – міцний та елегантний одночасно. Його корпус товщиною всього 6,51 мм виготовлений з металу, а тому дуже витривалий і готовий до різних повсякденних випробувань. А сам планшет важить всього 490 грамів, незважаючи на великий екран 11 дюймів та вражаюче потужну начинку. Тому його легко можна покласти у сумку чи рюкзак, щоб завжди тримати під рукою. Все це робить його чудовим супутником для різних користувачів – від студентів до ділових людей.

Іде в ногу з вами

Оцініть виняткову швидкість та плавність роботи цього сучасного планшета. Потужний чипсет Snapdragon® 870 забезпечує Xiaomi Pad 6 найкращу у своєму класі продуктивність. А у поєднанні з оперативною пам'яттю LPDDR5 об'ємом до 6/8 ГБ та швидким сховищем UFS 3.1 ємністю до 128/256 ГБ1 він робить апарат по-справжньому ефективним помічником буквально у всьому. З Xiaomi Pad 6 ви зможете насолоджуватися читанням, переглядом відео, малюванням, роботою та іграми без будь-яких затримок.

Понад 2 дні автономної роботи

Завжди досягайте своїх цілей у роботі або у грі з акумулятором на 8840 мАг, який може забезпечити планшету до 2 днів роботи без підзарядки при стандартному використанні або понад 26 днів у режимі очікування. І будьте готові продовжити свій день завдяки швидкій зарядці потужністю 33 Вт, яка може забезпечити до 100% заряду лише за 100 хвилин.2

Вражаючий 2,8К екран із частотою 144 Гц

Побачте кожну деталь на чудовому 11-дюймовому екрані з роздільною здатністю 2,8К, який створений для повного занурення у розваги. Завдяки широкій кольоровій гамі DCI-P3 і підтримці розширеного динамічного діапазону HDR10, він здатний відображати понад 1 мільярд кольорів. Технологія Dolby Vision дозволить переосмислити глибину кольору, покращуючи враження від перегляду відео. А частота оновлення 144 Гц подарує справжню плавність та швидкість у всьому – від перегортання меню до миттєвої реакції в іграх. Крім того, адаптивна технологія AdaptiveSync буде підтримувати частоту оновлення відповідно до контенту, що переглядається, тим самим підвищуючи ефективність використання батареї. Тому з Xiaomi Pad 6 всі ваші улюблені сіткоми та фільми будуть чіткими, а ігри ще більш вражаючими та результативними.

Об'ємне звучання з Dolby Atmos

Насолоджуйтесь по-справжньому захоплюючим звуком із чотирма стереодинаміками із зіставленням каналів, яке регулює виведення звуку відповідно до орієнтації екрана. Вони здатні відтворювати аудіо високої роздільної здатності та підтримують технологію Dolby Atmos, яка створює досконалу звукову сцену, переносячи вас на місце дії. Тому, чи концерт це, чи телешоу або напружений бойовик – ви зможете відчути себе учасником того, що відбувається.

Будьте завжди там, де потрібно

Вам важливо завжди залишатися на зв'язку? Xiaomi Pad 6 подбає і про це. Він оснащений Wi-Fi 6, який забезпечує швидкий та стабільний бездротовий зв'язок навіть у сильно навантажених сигналами місцях. І має чудову фронтальну камеру з передовим програмним забезпеченням FocusFrame, яке дозволить вам будь-що залишатися у фокусі. Зберігайте на згадку всі важливі моменти та записуйте ультрачіткі 4К відео за допомогою подвійної задньої камери з максимальною роздільною здатністю 13 Мп. А масив із 4 мікрофонів чуйно вловлює і точно передає мову, тому ви завжди будете почуті вашими співрозмовниками.

Керуйте всім з MIUI 14

Спростіть робочі процеси за допомогою різних інструментів, які зроблять ваше життя простішим. Xiaomi Pad 6 з продуманою та ефективною операційною системою MIUI 14 пропонують багато функцій, розроблених для того, щоб зробити багатозадачність по-справжньому комфортною. Так, поділ екрана дозволить запускати кілька програм паралельно і легко контролювати їх. А плаваючі вікна дозволяють розміщувати вікна з програмами в тій частині екрану, де вам буде зручно. І це далеко не всі її можливості. Просто відкрийте меню та легко налаштуйте свій планшет під себе.

1Конкретний обсяг пам'яті залежить від конфігурації конкретного пристрою. Доступний користувачеві обсяг сховища та оперативної пам'яті менший через зберігання операційної системи та програмного забезпечення, попередньо встановлених на пристрої.

2Дані надані лабораторією Xiaomi. Реальні показники можуть відрізнятися і залежатимуть від ряду факторів, включаючи налаштування, інтенсивність використання, кількість запущених програм та інше.

3Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Ні

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану

2,8K

Роздільна здатність екрану PX

2880x1800

Частота оновлення екрану

144 Гц

Захист скла

Corning Gorilla Glass 3

Особливості екрану

Яскравість 550 кд/м²

Щільність пікселів 309 ppi

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

3,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 650

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

Ні

Тип карти пам'яті

Ні

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

UHD 4K (3840 x 2160), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11ax

Wi-Fi Direct

Так

Bluetooth

5,2

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

8840мАг

Швидка зарядка

33 Вт

Додаткові характеристики

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Матеріал корпуса
Колір

Штучний інтелект

AI

Чи не інтегровано

Фізичні характеристики

Вага

490 г

Габарити (ВхШхГ)

254 x 165,2 x 6,5 мм

Комплектація

Планшет

Зарядний пристрій

Кабель

Гарантійний талон

Інструкція користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків