Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue)

Код:711417
Є в наявності
realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue) фото
realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue) фото
realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue) фото
realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue) фото
realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue) фото
realme Pad X 11" 6/128GB Wi-Fi (Blue) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
-13%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴
11 499
9 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чудова продуктивність у всьому

Відчуйте всебічний приріст продуктивності завдяки двом флагманським ядрам A78 з тактовою частотою до 2,2 ГГц на 8-ядерному процесорі Snapdragon 695. Він дозволяє вам працювати більш ефективно, творити краще, насолоджуватися плавною багатозадачністю та неперевершеною продуктивністю в іграх. У той час як удосконалений 6-нанометровий техпроцес виробництва сприяє високій продуктивності чипа при зниженому енергоспоживанні.

Абсолютно нова функція Limelight

realme Pad X тепер оснащений функцією Limelight, яка працює на основі потужного алгоритму машинного навчання, розробленого realme. Вона відстежує положення та рух одного або кількох людей у режимі реального часу за допомогою ширококутної камери з полем огляду 105°. Це дозволяє зручно спілкуватися з людьми під час розмови, завжди залишаючись у центрі зображення і не турбуючись про зміщення кута екрану. Функція Limelight сумісна з програмами Google Duo, Google Meet та Zoom.

Приголомшливий повноекранний дисплей WUXGA+

Великий 10,95-дюймовий повноекранний дисплей із надчіткою роздільною здатністю WUXGA+ та співвідношенням площі екрану до корпусу до 84,6% подарує вам захоплюючі враження від перегляду відео чи ігор. Він демонструє яскраву картинку з 16,7 мільйонами відтінків, яку ще більше покращує Ultra Vision Engine O1, щоб надати вам зображення рівня HDR.1 У той час як апаратний фільтр синього світла, сертифікований TÜV Rheinland, піклується про ваш зір. Це справжнє свято для очей, від якого неможливо відвести погляд.

Мегабатарея 8340 мАг. Технологія заряджання Dart Charge 33 Вт

Завдяки акумулятору ємністю 8340 мАг ви можете годинами дивитися фільми, слухати музику та спілкуватися по відеозв'язку протягом усього дня. Крім того, планшет підтримує зарядку Dart Charge потужністю 33 Вт та реверсивну зарядку. Тобто при необхідності ви можете використовувати realme Pad X як зовнішній акумулятор для швидкого заряджання свого телефону. 2

Кінематографічний об'ємний звук

Звукова система realme Pad X оснащена чотирма динаміками з великими звуковими порожнинами, аудіочипом Smart PA і підтримує технологію Dolby Atmos. А також сертифікована Hi-Res Audio. Це дозволяє планшету відтворювати неймовірний, кінематографічно об'ємний звук під час прослуховування улюблених треків або потокового відео та фільмів. Причому незалежно від того, як ви триматимете його – в горизонтальному або вертикальному положенні. Насолоджуйтесь неймовірною якістю звуку з ефектом присутності.

13-мегапіксельна надчітка задня камера

Створіть свій шедевр за допомогою надчіткої камери 13 Мп, яка також має сканер тексту. При фотографуванні тексту ця функція ідентифікує, обрізає та покращує текст, що дозволяє легко та просто робити чіткі фотографії книг або документів.

Плавний та ефективний інтерфейс

Використовуйте всі переваги нової операційної системи realme UI 3.0, яка дозволить вам працювати ефективніше та зробити планшет зручнішим для себе. Так, режим розділеного екрану дозволить поєднувати роботу та відпочинок, а режим багатозадачності на бічній панелі дасть вам коротку інформацію про ваш розклад та завдання, допомагаючи вам підвищити свою продуктивність. Ви також можете включити режим читання, який імітує читання паперової книги з додатковим комфортом для очей та захистом, що запобігає втомі очей при тривалому читанні з екрана.

Легко носити із собою

Ультратонкий 7,1-міліметровий корпус realme Pad X і вага близько 499 грамів роблять планшет по-справжньому комфортним у використанні. Його зручно тримати в руках і легко можна взяти з собою будь-куди. 3

Google Kids Space

Платформа Google Kids Space пропонує широкий вибір програм, відео та книг для дітей. А яскравий та зручний інтерфейс зробить читання та навчання захоплюючими. Тому realme Pad X стане чудовим вибором для всієї родини.

Новий стилус

Бажаєте розширити свої творчі можливості? Додайте до планшета ергономічний стилус realme Pencil, який відчувається в руці як справжній олівець. Завдяки 4096 рівням чутливості до тиску та наднизькій затримці він неймовірно точний. Може працювати більше 10 годин на одному заряді і живиться від планшета за допомогою магнітної зарядки. З realme Pad X і realme Pencil робота та творчість стануть ще простішими.4

Смарт-клавіатура

Планшет також сумісний зі смарт-клавіатурою Smart Bluetooth Keyboard із ходом клавіш до 1,3 мм та підтримкою безперервного набору тексту протягом 112 годин. Вона підключається до девайсу за лічені секунди і має приємну на дотик поверхню, що додає зручності при роботі з нею. А багатофункціональні комбінації клавіш зроблять і набір тексту, і роботу з додатками набагато ефективнішими. 5

1Дані про специфікації екрана взяті з результатів випробувань у лабораторії realme. Результати можуть відрізнятись залежно від фактичного використання. Не рекомендується тривале використання, оскільки це може призвести до стомлення очей та погіршення зору. Для належної безпеки очей після однієї години використання слід робити перерву на 10 хвилин.

2Час автономної роботи realme Pad X базується на даних лабораторій realme. Результати можуть відрізнятись залежно від умов фактичного використання.

3realme Pad X випускається у двох варіантах: версія 5G важить 506 г, а версія WiFi - 499 г, товщина обох складає 7,1 мм. Ці характеристики засновані на даних з лабораторій realme. Через різні методи вимірювання фактичні дані можуть мати розумний діапазон похибки.

4Стілус realme Pencil продається окремо. Час автономної роботи realme Pencil заснований на даних лабораторних випробувань realme. Фактичні результати можуть бути різними.

5Клавіатура Smart Bluetooth Keyboard продається окремо.

6Зображення продукту наведено лише для довідки. Технічні характеристики та опис продуктів можуть відрізнятися залежно від постачальника. Дані на цій сторінці ґрунтуються на проектних параметрах та даних випробувань лабораторії та постачальника і можуть незначно відрізнятися залежно від версій тестового програмного забезпечення та конкретних середовищ тестування.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Ні

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2560x1600

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 619

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

До 512 Гб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Ні

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Супутникова система

Ні

Bluetooth

5,1

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

8340мАг

Швидка зарядка

Так

Додаткові характеристики

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Матеріал корпуса
Колір

Штучний інтелект

AI

Чи не інтегровано

Фізичні характеристики

Вага

499 г

Габарити (ВхШхГ)

279.4 x 236.93 x 148.08 мм

Комплектація

Документація

Планшет

Зарядний пристрій

Кабель USB

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків