Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків10
Задати питання

OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray)

Код:718924
Є в наявності
OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray) фото
OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray) фото
OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray) фото
OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray) фото
OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray) фото
OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB (Gray) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Контент несеться
1+2 роки сервісу
Sweet TV
-23%
Вигода 2 500 ₴
cashback iconКешбек 84 ₴
10 999
8 499
Колір
Gray фото
Purple фото
Модель
4/128 GB4/64 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дійсно легкі розваги

Перша у галузі 3D-текстура Sunset Dune

Завдяки надтонкому корпусу товщиною 6,94 мм і вагою 440 грамів1 OPPO Pad Air легко носити з собою, приємно тримати в руках і споглядати з нього контент. Кожна його деталь була ретельно продумана для отримання максимального задоволення. Плавно вбудований у корпус екран та зовнішній мінімалізм забезпечують чудовий вигляд. А фірмова технологія OPPO Glow для обробки поверхні за допомогою процесу термопресування допомагає створити унікальну 3D-текстуру Sunset Dune2 на поверхні планшета. Це надає йому елегантного вигляду і не дозволяє відбиткам пальців залишатися на поверхні кришки.

Snapdragon® 680 8-ядерний 6-нм процесор

OPPO Pad Air, оснащений високопродуктивним та енергоефективним 8-ядерним 6-нм процесором Snapdragon®, може виконувати складніші завдання при економії енергії. А підтримка технології, яка дозволяє розширювати оперативну пам'ять на +3 Гб3 робить планшет ще швидшим. Більше не потрібно чекати відкриття додатків – настав час насолоджуватися плавною грою та багатозадачністю.

Велика батарея для використання протягом усього дня

Отримайте до 15 годин безперервних відеодзвінків або 12 годин фільмів з мега-акумулятором ємністю 7100 мАг. Заряд добігає кінця? Миттєве поповнення забезпечить швидке заряджання потужністю 18 Вт через USB-PD. 4

2K-дисплей з приголомшливо реалістичною картинкою

10,36-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2000 x 1200 пікселів забезпечує кристально чисте зображення та яскраві кольори. Він здатний відображати близько 1 мільярда відтінків,5 що робить картинку неймовірно реалістичною. А 8-міліметрова ультратонка рамка та співвідношення екрану до корпусу 83,5% забезпечують імерсивні враження від перегляду та захоплюючі розваги.6

Турбота про ваші очі. Сертифіковано Tüv Rheinland

Дисплей OPPO Pad Air підтримує до 2048 рівнів автоматичного регулювання яскравості залежно від умов навколишнього середовища. Він також забезпечує 578 рівнів яскравості нижче 20 ніт, забезпечуючи комфортний перегляд навіть в умовах низького освітлення. Крім того, за рахунок зменшення випромінювання синього світла перегляд контенту на цьому екрані менше напружує очі, що підтверджено сертифікатом від Tüv Rheinland.7

Чистіше. Багатше. Глибше

Dolby Atmos виводить враження від прослуховування на планшеті на нову висоту. Відкрийте для себе більш детальне звучання завдяки чотирьом симетричним повнодіапазонним динамікам потужністю 1 Вт, оснащеним звуковими камерами об'ємом 0,8 куб. см для розширеного об'ємного звучання.

ColorOS для планшета

Отримайте більш комфортний користувацький досвід з оптимізованою для планшета системою ColorOS.8 Запускайте два екземпляри програми на одному екрані, просто розділивши його на два вікна, для зручнішої та продуктивнішої багатозадачності.9 Просто проведіть двома пальцями вниз, щоб одночасно відкрити дві програми з розділеним екраном для більш ефективної роботи або спілкування.10 Multi-Screen Connect не лише транслює екран телефону на планшет, але також підтримує зворотне керування та введення тексту для ефективної багатозадачності.11 Натисніть і утримуйте файл, доки він не стане плаваючим, а потім перетягніть його в іншу програму або пристрій.

1Товщина та вага виміряні у лабораторії OPPO. Фактичний розмір продукту може відрізнятися в залежності від виробничого процесу та методів вимірювання.

2Унікальна 3D текстура на поверхні OPPO Pad Air створюється за допомогою процесу термопресування на основі OPPO Glow. У різних колірних версіях виглядає по-різному. Кольори та деталі можуть відрізнятися залежно від пристрою, а зображення призначене лише для довідки.

3Розширення ОЗП додає віртуальну ОЗП до вихідної фізичної ОЗП. Дані були зібрані з моделі, що використовувалась у лабораторних випробуваннях. Фактичні результати можуть відрізнятися залежно від моделі.

4Акумулятор OPPO Pad Air має еквівалентну ємність близько 7100 мАг (типова). Ця модель підтримує швидке заряджання потужністю 18 Вт, а акумулятор спеціально закритий з метою безпеки. Щоб відремонтувати акумулятор або отримати оригінальний акумулятор для заміни, зверніться до офіційного сервісного центру OPPO. Дані про термін служби батареї взято з лабораторії OPPO та даних випробувань постачальника. Фактичний час роботи від батареї може трохи відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, тестового середовища та версії продукту.

51 мільярд кольорів відноситься до 10-бітної глибини кольору (8 біт підтримуються апаратним забезпеченням, а 2 біти реалізуються програмним забезпеченням). 10-бітовий екран може відображати до 1,07 мільярда (2 ^ 10 x 2 ^ 10 x 2 ^ 10) кольорів.

6Співвідношення екрану до корпусу розраховується шляхом розподілу площі дисплея на всю площу панелі.

7OPPO Pad Air було протестовано та сертифіковано TÜV Rheinland на низький рівень синього світла, але цей продукт не є медичним пристроєм і не повинен використовуватися для лікування.

8Система OPPO Pad Air була оптимізована, щоб забезпечити кращий користувальницький досвід, включаючи, крім іншого, ігри на великому екрані, фільми на великому екрані та методи введення, що настроюються користувачем. Більше програмного забезпечення підтримуватиметься з оновленнями OTA.

9Подвійні вікна відображають дві сторінки однієї програми одночасно на головному екрані. Ця функція доступна лише для деяких програм, і список підтримуваних програм постійно оновлюватиметься. Ілюстрація призначена лише для довідки.

10У режимі розділеного екрана дві програми можуть одночасно працювати на головному екрані. Ви можете перетягувати відео та зображення з однієї програми до іншої або перетягувати роздільну лінію, щоб налаштувати розмір вікон із розділеним екраном. Більше програмного забезпечення підтримуватиметься з оновленнями OTA.

11OPPO Pad Air підтримує Multi-Screen Connect з телефонами ColorOS 12.1 та пізніших версій. Через продуктивність обладнання та інших причин діапазон підтримуваних моделей залежатиме від фактичної випущеної версії телефону, а час оновлення залежатиме від повідомлення про оновлення ColorOS.

12Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Ні

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2000x1200

Частота оновлення екрану

60 Гц

Захист скла

Ні

Особливості екрану

Співвідношення екрану: 83.50%

Щільність пікселів: 225 пікселів на дюйм

Глибина кольору: 1 мільярд кольорів

Яскравість: 360 ніт

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

2,4 ГГц

Графічний процесор

Adreno 610

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

До 512 Гб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Ні

Особливості камери

Панорама

Панорама не підтримується у ландшафтному режимі

Сповільнена зйомка

Портрет

Сканер тексту

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Wi-Fi Direct

Так

Супутникова система

Ні

Bluetooth

5,1

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

7100 мАг

Швидка зарядка

18 Вт

Додаткові характеристики

Датчики

Гіроскоп

Світловий датчик

Шагомер

Датчик Холу

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Біометричний захист

Розпізнавання обличчя

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Особливості

Звук: DOLBY ATMOS (4 колонки)

USB OTG

Матеріал корпуса
Колір

Штучний інтелект

AI

Чи не інтегровано

Фізичні характеристики

Вага

440 г

Габарити (ВхШхГ)

245,08 х 154,84 х 6,94 мм

Комплектація

Інструкція

USB-кабель

Планшет

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків